Φρέσκοι ενόψει μπαράζ

Ορεξάτοι (επιθετικά) παρά την αφόρητη ζέστη έδειχναν οι παίκες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ομόνοια. Ισόπαλες 2-2 οι δύο ομάδες...
Αρκετά κέφια είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες οι «πράσινοι», όμως έκαναν και σημαντικά λάθη -κυρίως στην άμυνα- και έτσι αρκέστηκαν
στο τελικό 2-2. Αρκετούς από τους παίκτες του ρόστερ του είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο Γιάννης Βονόρτας, αφού ακολουθεί το μπαράζ με την Ξάνθη.

Το 1-0 πέτυχε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης στο 6' με ψύχραιμο και τεχνικό πλασέ, σε μία φάση που ο Τοτσέ τον έβγαλε σε πλεονεκτική θέση με ασίστ-κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένα τραγικό λάθος του Βελάσκες έβγαλε τον Φρέντι σε θέση από όπου... δεν τα χάνει τα γκολ και πράγματι ο επιθετικός από την Αγκόλα έγραψε το 1-1.

Το 2-1 πέτυχε ο Λαγός με πανέμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε εκ νέου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλβες (το έκανε ο Βελάσκες στον Φρέντι).

Όσον αφορά τους παίκτες που ξεχώρισαν, ο Ντίνας έδειξε για άλλη μία φορά πως έχει πολλά χαρίσματα και πως μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα, οι Χουχούμης, Λαγός και Σπυρόπουλος άφησαν επίσης υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ ο Κοτσόλης υπενθύμισε πως αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα (πήρε τη θέση του Καρνέζη στο β' ημίχρονο και πραγματοποίησε τέσσερις εντυπωσιακές αποκρούσεις).

Η κερκίδα του Παναθηναϊκού ήταν μισοάδεια, αφού οι σύνδεσμοι της Θύρα 13 Κύπρου απείχαν από το παιχνίδι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου.
Keywords
Τυχαία Θέματα