Πρόβα τζενεράλε για την Ξάνθη

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια (Γ.Σ.Π., 16.00) σε ένα φιλικό που αποτελεί πρόβα ενόψει του αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Κύπρο, όπου σήμερα, στις
16:00, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Ομόνοια, σε ένα ματς που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το μπαράζ με την Ξάνθη.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας με τον Γιάννη Βονόρτα να κάνει τεστ για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει και στο μπαράζ με τους Ακρίτες, τσεκάροντας την αγωνιστική ετοιμότητα των παιχτών του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Φορναρόλι, Καζιγιάμα και Ταμπάκης.

Η αποστολή των «πράσινων» στην Κύπρο αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σπυρόπουλο, Κάιπερ, Σο, Ζέκα, Λαγό, Ντίνα, Εσπάρθα, Μπαρμπαρούση, Αποστολόπουλο, Φιγκερόα, Σισοκό και Τοτσέ.

Στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο. Δεξί μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος (ο οποίος δεν μπορεί ν΄αγωνιστεί στο μπαράζ λόγω τιμωρίας) και αριστερό ο Χουχούμης. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σο, Ζέκα και Σισοκό, με εξτρέμ τους Μπαρμπαρούση, Ντίνα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φιγκερόα.

Από πλευράς Ομόνοιας, ο Τόνι Σαβέφκσι θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή, αφού και η κυπριακή ομάδα ετοιμάζεται για τα δικά της πλέι οφ την ερχόμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα