Σε σκουπιδότοπο ονειρεύονται τον Παναθηναϊκό

Στην κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή του Ελαιώνα θα προχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός έχει γήπεδο στην Αθήνα· το ιστορικότερο γήπεδο, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας και το οποίο πατάει πάνω σε ένα από τα πιο ακριβά «φιλέτα»
του Λεκανοπεδίου Αττικής. Κάποιοι όμως ονειρεύονται την μεταφορά του ένδοξου Συλλόγου σε σκουπιδότοπο (και μάλιστα με... ενοίκιο).

Σημερινό (30/4 2013) ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων γράφει:

Μετά την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης, τα απορριμματοφόρα δεν θα χρειάζεται να μεταβαίνουν στον ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά στον Ελαιώνα απ´ όπου θα ξεκινούν μεγαλύτερα οχήματα, τα οποία θα μεταφέρουν στον τελικό προορισμό, σε συμπιεσμένη μορφή, μεγαλύτερο όγκο σκουπιδιών, με λιγότερα δρομολόγια.
«Είναι ένα έργο το οποίο θα υλοποιηθεί, διότι οι ευρωπαϊκοί πόροι έχουν εξασφαλισθεί από το δήμο. Επιπλέον, υπάρχει συναίνεση μεταξύ των γειτονικών δήμων και της περιφέρειας και θα συμβάλει αποφασιστικά στον εξορθολογισμό της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Αθήνας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και ιδρυτικό στέλεχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιώργος Καμίνης.

Διαβάζουμε ακόμα από σημερινό (30/4 2013) ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr:

Σύμφωνα με τη σύμβαση, ο ΣΜΑ θα εξυπηρετεί τους δήμους Αθηναίων και Αιγάλεω. Σε έκτακτες περιπτώσεις, με απόφαση του ΕΔΣΝΑ, ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων θα εξυπηρετεί και απορριμματοφόρα των δήμων Αγίας Βαρβάρας, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και Μοσχάτου-Ταύρου.
Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Καμίνης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο πλάι του Γιάννη Αλαφούζου στις 22 Οκτωβρίου 2012, ο δήμαρχος της Αθήνας είχε πει (βάσει όσων είχαν καταγραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες):

«Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει πραγματική ανάπλαση γιατί στον Βοτανικό είναι σκουπιδότοπος».

Στην ίδια συνέντευξη είχε προσεκτικά αποφύγει να απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούσαν την κυριότητα της Λεωφόρου, και -όπως φαίνεται- απέφυγε να ξεστομίσει άλλη μία αλήθεια που ξετυλίγεται σιγά-σιγά μπροστά μας: πως ο Ελαιώνας θα παραμείνει σκουπιδότοπος, απλώς θα θεωρείται κάπως πιο… αναβαθμισμένος από τους υπόλοιπους, λόγω της παρουσίας εκεί του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα