Όταν... μιλάνε τα έγγραφα

Στη δίκη ανάμεσα σε Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη κατέθεσε μόνο ο Βαγγέλης Σαμαράς. Δεν δόθηκε ο λόγος στον «Βγενό» παρόλο που παρέστη κανονικά στο δικαστήριο!
«Τελείωσε. Δεν θα εξεταστείτε».

Με αυτά τα λόγια έκλεισε η δίκη ανάμεσα στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ
Παναθηναϊκός έδωσε το «παρών» στη δίκη με σκοπό να εξεταστεί και να φέρει στο φως αποκαλύψεις και ντοκουμέντα που «καίνε», όμως η πρόεδρος δεν του έδωσε το λόγο, επικαλούμενη έλλειψη χρόνου.

Ο μόνος που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών είναι ο Βαγγέλης Σαμαράς, ως μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Δέχτηκε ερωτήσεις από τους νομικούς και των δύο πλευρών, όμως πολλά ζητήματα έμειναν αναπάντητα, αφού η πρόεδρος «έκοβε» κάθε ερώτημα που θα μπορούσε να απαντηθεί μέσω των εγγράφων που είχαν προσκομιθεί στο δικαστήριο.

Ο κ. Σαμαράς απαντούσε σε πολύ αργό τέμπο, και αυτό είχε ως συνέπεια να κατασπαταληθεί σημαντικός χρόνος. Πρέπει να σημειώσουμε πως υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά Βγενόπουλου για άνιση μεταχείριση, όσον αφορά τον χρόνο που δόθηκε στους δύο νομικούς για να εξετάσουν τον κ. Σαμαρά.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν έντονα εκνευρισμένος, αδυνατόντας να πιστέψει πως ενώ έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, εν τέλει δεν του δόθηκε η δυνατότητα να καταθέσει ως διάδικος.

Παρόλα αυτά έχουν κατατεθεί φάκελοι με όλα τα ντοκουμέντα που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της πολυμετοχικότητας, το οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα