Λουκάς, ο καλύτερος

Ο χρήστης Sopist2007 δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του Λουκά Βύντρα, του καλύτερου ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια...
Μπορεί, εν μέσω κρίσης, ο Λουκάς Βύντρα να είχε από τα πιο ακριβά συμβόλαια του Παναθηναϊκού, μπορεί αν και αμυντικός να κόστιζε 1.150.000 ευρώ ετησίως σε μία χρεοκοπημένη ΠΑΕ, όμως άξιζε μέχρι και το τελευταίο
ευρώ που πήρε (και τα πήρε όλα φεύγοντας- προηγούμενα, φετινά και επόμενα).

Εμφανίσεις όπως αυτή του 2008 στην Ξάνθη ή της επόμενης περιόδου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανσερραϊκό ή ακόμα και η φετινή του παρουσία στη Βέροια, δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι τυχαίο που ο Λουκάς Βύντρα ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες σε όλη την Παναθηναϊκή κοινότητα, ούτε που ο «εγγυητής του μέλλοντος» Γιάννης Βαρδινογιάννης τον ευχαριστούσε δημόσια την ημέρα που αποχώρησε από την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, που η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά, δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην αναπολεί τις ένδοξες ημέρες που η φανέλα με το Νο24 δέσποζε στον χώρο της άμυνας και που, όταν αποφάσιζε να επιτεθεί, οι σέντρες «ξυράφι» του έσπερναν τον πανικό σε κάθε αντίπαλο.

Γι' αυτό και ο χρήστης Sopist2007 δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο Τριφύλλι. Απολαύστε το και καλό μήνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα