Οι ακατέβατοι! (καλύτερα να μασάς...)

Ο Σκορπιός θυμάται τον «ακατέβατο» Σεμπάστιαν Λέτο που τελικά χαρίζει 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό και τον... κατεβατό Βύντρα που δε δέχεται μειώσεις και αξιώνει οφειλές και την επόμενης περιόδου!
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον τελευταίο από τους παικταράδες της εποχής της υγείας. Το Τριφύλλι έχει αρχίσει να ζει στη νέα πραγματικότητα της λιτότητας και των περικοπών. Στην εποχή του «πράσινου» ΔΝΤ.


Στις 16 Ιουνίου 2011 η εφημερίδα Derby μας πληροφορούσε πρωτοσέλιδα πως υπάρχουν παίκτες που κάθονται πάνω στο συμβόλαιό τους και δεν προτίθεται να φύγουν, αφού «σαν τον ΠΑΟ πουθενά» - όπως πονηρά-πονηρά έγραφε στον κύριο τίτλο της, «δίνοντας» ουσιαστικά τον Σεμπάστιαν Λέτο που απεικόνιζε στην κεντρική φωτογραφία.

Η εφημερίδα των 400 φύλλων (σε καλές της ημέρες) σε Αθήνα-Πειραιά, που ως γνωστόν έβγαζε… σπυράκια όταν άκουγε υψηλά συμβόλαια και μισθούς παικταράδων, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί κανείς να μπερδευόταν και να νόμιζε πως πονούσε η δική της τσέπη και όχι αυτή του πρώην μεγαλομετόχου, φωτογράφιζε τον Λέτο ως παίκτη που δεν αποχωρούσε επειδή βολευόταν με το υψηλό του συμβόλαιο... Και προσοχή. Τότε ο Αργεντινός ήταν υγιέστατος και είχε προτάσεις από την Πορτογαλία!

Πέρασαν 18 μήνες. Φτάσαμε 11 Ιανουαρίου 2013 και ο Λέτο βαφτίζεται από «ακατέβατος»… «παικταράς» που χάνεται, και η φυλλάδα μεταβιβάζει εμμέσως πλην σαφώς την ευθύνη στην διοίκηση που δεν μπόρεσε να κρατήσει «ΚΑΙ» αυτόν, όπως γράφει.

Έχει ενδιαφέρον μία λεπτομέρεια που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “SportDay” και αναπαράγεται από τις περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες:

Ο Λέτο αποχωρεί ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ στον Παναθηναϊκό περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ! Ένα ποσό που κάλλιστα θα μπορούσε να ζητήσει και να διεκδικήσει από τους «πράσινους», αλλά παρόλα αυτά προτίμησε να αποχωρήσει ως φίλος και πάνω απ’ όλα ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Ταυτόχρονα μαθαίνουμε από τον αθλητικό Τύπο πως ο Λουκάς Βύντρα, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται 9 χρόνια στην ομάδα, που ήρθε επί ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη και που το συμβόλαιό του ανανεώθηκε με ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά επί διοικήσεων που ορίστηκαν από τον Βαρδινογιάννη –εν μέσω κρίσης- όχι μόνο δε δέχεται μείωση για να μείνει στην ομάδα, αλλά αξιώνει και ένα μεγάλο ποσό από τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του, αν τελικά αποχωρήσει!

Επειδή αδυνατούμε να πιστέψουμε πως η εφημερίδα του Κώστα Γκόντζου παρουσιάζει ειδήσεις με διαφορετικό τρόπο αναλόγως του ποιος διοικεί ή σε ποιον αναφέρεται, περιμένουμε να κρατήσει την ίδια… ακατέβατη στάση καυτηριάζοντας τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον Παναθηναϊκό ο Λουκάς Βύντρα.

Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα