Παράδειγμα προς αποφυγήν για τον Ερασιτέχνη, οι σχέσεις με Γόντικα!

Να μην αντιμετωπιστεί ξανά ο Ερασιτέχνης με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που του συμπεριφέρθηκαν παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΕ, ευχήθηκε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος...
Ένα μεγάλο κομμάτι της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αφιερώθηκε στις σχέσεις του Α.Ο. με την ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε με αριθμούς για τα χρέη του Ερασιτέχνη, για όσα χρήματα έχει λάβει από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά και για όσα οφείλονται, και για τον τρόπο
που αντιμετώπιζαν τον Ερασιτέχνη παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΕ.

«Ο Ερασιτέχνης οφείλει να μην επιτρέψει ξανά παρόμοια αντιμετώπιση με αυτή που είχε από προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ», ειπώθηκε. Ο κόσμος αντέδρασε και απαίτησε να «πέσουν στο τραπέζι» ονόματα.

«Οφείλω να πω πως είμαι δυσαρεστημένος από τη διοίκηση του Δημήτρη Γόντικα», τόνισε ο πρόεδρος.

Σχετικά με τα λαμβάνειν του Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ, οι άνθρωποι του Α.Ο. υπογράμμισαν πως στο συμφωνητικό που θα υπογραφεί για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο θα προβλέπεται το 15% των ακαθάριστων εσόδων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως ο Ερασιτέχνης δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει ποια είναι η πραγματική εκκαθάριση από τα εισιτήρια που κόβονται για τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο δεν θα ισχύει όταν μετακομίσει η ομάδα στη Λεωφόρο. Χαρακτηριστικά ειπώθηκε πως για το ματς του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, το ποσό που έλαβε ο Ερασιτέχνης ήταν 6.000 ευρώ!

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υπογράμμισε πως τη σεζόν 2009-10 μπήκαν στα ταμεία 618.000 ευρώ, ενώ την αμέσως επόμενη 415.000 ευρώ. Για τη φετινή περίοδο η ΠΑΕ έχει δώσει μόλις 61.000 ευρώ, ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο για τη διευκόλυνση που έκανε δίνοντας 365.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε έναντι χρεών προηγούμενων ετών.

Το χρέος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε πως είναι 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ αρκετά μέλη ξεσηκώθηκαν, απαίτησαν να ονοματιστούν όσοι ευθύνονται για το χρέος και ζήτησαν οικονομικό έλεγχο από ορκωτό λογιστή που να «ξεσκονίσει» τα οικονομικά βιβλία του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα