Σενάριο ανταλλαγής Φώτση - Πάνκο!

Σενάρια για ανταλλαγή Φώτση - Πάνκο από την Ιταλία, τα οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται ακόμα. Φήμες και για παραχώρηση του Κίτσεν...

Αναντίρρητα ο Αντώνης Φώτσης θα ήταν η ιδανική λύση για τον Παναθηναϊκό στη θέση 4, αφού από το καλοκαίρι του 2010 που αποχώρησε για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, χωρίς να του γίνει πρόταση παραμονής από την ΚΑΕ, δεν αντικαταστάθηκε, ουσιαστικά,
ποτέ. Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό, προσκρούοντας στην άρνηση της ιταλικής ομάδας, ενώ και στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία, φέρεται να είχε επαφές με τους ιθύνοντες της Αρμάνι για να βρεθεί η φόρμουλα να έρθει στο Τριφύλλι, χωρίς ωστόσο να τον παραχωρεί η Αρμάνι.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται πως οι Ιταλοί δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο ανταλλαγής του Φώτση με τον Άντι Πάνκο, τον οποίο πρότεινε ο Παναθηναϊκός και θεωρούν άξιο αντικαταστάτη. Το σενάριο αυτό προέρχεται από την Ιταλία, χωρίς εντούτοις να έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Πιθανή απόκτηση του Φώτση θα άλλαζε επίπεδο την ομάδα και αυτό το γνωρίζουν καλά άπαντες στο Τριφύλλι.

Το ίδιο σενάριο περιλαμβάνει και την παραχώρηση από τον Παναθηναϊκό του Ντέρουιν Κίτσεν στην Καντού, η οποία εδώ και καιρό ψάχνεται για την απόκτηση ενός γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Τζέρι Σμιθ, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει υπερβεί τις θέσεις των ξένων του.
Keywords
Τυχαία Θέματα