Τελικά άνοιξε λάθος βαλίτσα ο Μαρακάκης!

Τέσσερα μέλη του «τσάκιου» Δ.Σ. σχετίζονται με τη φαρμακοβιομηχανία - αχρείαστη να 'ναι! Έμμεση σχέση με τα... φάρμακα έχει και ο Γιάννης Μαρακάκης που έχει υπερασπιστεί σε υποθέσεις ντόπινγκ αθλητές του Ολυμπιακού...
Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές του τηλεπαιχνιδιού “Deal” που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΑΝΤ1.
Πώς τα φέρνει η ζωή και ο νομικός εκπρόσωπος ανθρώπων του Ολυμπιακού άνοιξε τη βαλίτσα του πριγκιπικού deal του Παναθηναϊκού.

Όχι τίποτα άλλο αλλά μέρες που είναι ας χρησιμοποιούμε... ορολογίες Τσάκα.

Οι τελευταίες ώρες ήταν κρίσιμες. Δύο βαλίτσες είχαν μείνει στο τραπέζι. Η μία περιελάμβανε 170 εκατομμύρια ευρώ (28 για τα τρέχοντα έξοδα, 40 για μεταγραφές και 100 για ιδιόκτητο γήπεδο και προπονητικό κέντρο). Εκτόξευση κανονική.

Η άλλη βαλίτσα έκρυβε... χειροπέδες!

Τελικά άνοιξε τη δεύτερη και αυτό που μένει είναι να μάθουμε ποιος ή ποιοι θα τις φορέσουν.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το εξαιρετικό άρθρο της Θύρας 13 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ανθρώπων του ΟΣΦΠ στο... δικαστικό ρεπορτάζ και έσκασε η περίφημη λίστα Τσάκα για να μας βγάλει όλους τρελούς!

Ξαφνικά, στην ΠΑΕ –αν έμπαιναν τα 28 εκατ. ευρώ- στο Δ.Σ. θα είχε θέση μέχρι και ο Βλάσης Τσάκας, το πρόσωπο που όπως έχει αποκαλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος κουβαλάει όχι μία και δύο, αλλά 15 καταδίκες στο βιογραφικό του.

Εντύπωση ακόμα μας προκαλεί πως στην περίφημη λίστα βρίσκονται πρόσωπα που απασχόλησαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πρώτο πριγκιπικό σήριαλ, με τα τότε παραμύθια του Σουλτάν Αλ Σαούντ. Πρόσωπα δηλαδή όπως οι Άγγελος Δάλλας και Σταύρος Δαϊλάκης που όπως φαίνεται ο συνδετικός τους κρίκος με τον Παναθηναϊκό είναι ο Βλάσης Τσάκας. Για τον Σταύρο Δαϊλάκη να σημειώσουμε πως είναι το ίδιο πρόσωπο που η τραγουδίστρια... Στέλλα Μπεζεντάκου είχε στείλει επιστολή στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για να μην τον διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία.

Στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Τάσος Στεφάνου. Παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, μεγάλη προσωπικότητα του Τριφυλλιού, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Συλλόγου, με σημαντική παραγοντική δράση στον μπασκετικό Παναθηναϊκό για περισσότερα από πενήντα χρόνια! Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πάντως, δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να μπει στη λίστα του Τσάκα.

Ο Στέφανος Αυγουλέας φέρεται πως είναι από τα πρόσωπα του Ερασιτέχνη που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον παλαιότερων διοικήσεων της «μάνας του λόχου».

Ο νέος Παναθηναϊκός (στην περίπτωση που δεν ανοίξει η βαλίτσα με τις... χειροπέδες) θα χαίρει άκρας υγείας! Στο νέο ΔΣ θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σάρρας που είναι οδοντίατρος (έχει και καταπράσινο επώνυμο!). Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πρόσωπα του νέου Δ.Σ. θα σχετίζονται με τη φαρμακοβιομηχανία! Αυτοί είναι οι Αλέξανδρος Τσαρτσαρώνης και οι αδελφοί Παπάζογλου!

Η νύφη του γνωστού Παναθηναϊκού τροβαδούρου Γιάννη Πάριου, η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη είναι κόρη του Γιάννη Τελώνη στον οποίο ανήκει η εταιρεία Impotech Α.Ε. που εμπορεύεται ιατρικά μηχανήματα, καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά είδη...

Ακόμα, αν ποτέ μπλέξει (μακριά από εμάς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…) κάποιος αθλητής του Παναθηναϊκού σε υπόθεση ντόπινγκ θα έχει έτοιμο δικηγόρο να τον υπερασπιστεί.

Τον Γιάννη Μαρακάκη που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει σχέση με την κόρη του γνωστού ερυθρόλευκου βουλευτή της ΝΔ Πέτρου Μαντούβαλου και ο οποίος είναι και ο νομικός που υπερασπίστηκε τον αθλητή του ΟΣΦΠ Χονδροκούκη στην πρόσφατη υπόθεση του αποκλεισμού του από του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Επιπλέον ο Γιάννης Μαρακάκης είχε αναλάβει και την υπεράσπιση της 44χρονης υπαλλήλου ασφαλείας του ΟΑΚΑ Ανδρονίκης Τυχερού, η οποία είχε τραυματιστεί στο δάκτυλο του χεριού της στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ το 2010.
Keywords
Τυχαία Θέματα