Τιμωρία «ενόχων» ζητάει ο κόσμος, όχι των «ακριβών σταρ»...

Τo αποτελέσματα του γκάλοπ του GreenZone: «Όχι» σε αποδεσμεύσεις ακριβών ποδοσφαιριστών, «ναι» για Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο...
Ενώ η οργή των φίλων του Παναθηναϊκού μετά την εμφάνιση στη Βέροια, αλλά και διοικούντων, όπως του Γιάννη Αλαφούζου που δήλωνε πως «δεν θα περάσει
έτσι» ή «ας μην χάνατε 3-0», είχε ως αποτέλεσμα τις φήμες για καρατόμηση ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν προκλητικά, ξαφνικά παρατηρείται μία στροφή 180 μοιρών. Ξαφνικά, αυτοί που πρέπει να αποχωρήσουν από το Τριφύλλι είναι οι ακριβοπληρωμένοι (Λέτο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι)!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, κρίνοντας πάντα με το συναίσθημα και αποφεύγοντας τις λογιστικές τακτικές που (συνήθως) αφορούν τους διοικούντες, αδυνατεί να πιστέψει πως όσα έκανε η διοίκηση Γόντικα με τις περιπτώσεις των Σισέ, Ζιλμπέρτο και Νίνη αναμένεται να επαναληφθούν.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ντυθεί… ΑΕΚ για του χρόνου, αν ισχύουν βέβαια τα δημοσιεύματα που εμφανίζονται τακτικά στα αθλητικά ΜΜΕ, και να επαληθεύσει τον (μη εκλεγμένο) αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Παναγόπουλο («να ξεχάσουμε πρωτάθλημα και Ευρώπη για λίγα χρόνια»).

Το γκάλοπ που πραγματοποίησε το GreenZone δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων. Από τη μία υπάρχει η οργή για τις εμφανίσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, και από την άλλη υπάρχει η διάθεση να απομακρυνθούν παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και είναι οι μόνοι ποιοτικοί του ρόστερ, επειδή έχουν υψηλές αποδοχές και ταυτόχρονα είναι τραυματίες.

Ψήφισαν συνολικά 1154 διαφορετικά πρόσωπα, νούμερο που θεωρείται ικανοποιητικό για δείγμα της δημοσκόπησης.

Η εταιρεία διαδικτυακών δημοσκοπήσεων micropoll φημίζεται για την αξιοπιστία της και κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά.

Οι Λουκάς Βύντρα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Βέροια και η απόδοσή τους τούς τοποθέτησε στη φερόμενη ως «μαύρη λίστα» είχαν την τιμητική τους.

Το 55% όσων ψήφισαν ζήτησαν να φύγουν οι τρεις τους από τον Παναθηναϊκό.

Ο αμυντικός Λουκάς Βύντρα, ο οποίος έφερε ευθύνη και στα τρία τέρματα που δέχτηκαν οι «πράσινοι» και ο οποίος στοιχίζει 1.150.000 ευρώ ετησίως, φαίνεται πως έχει φέρει στα όριά τους για τα καλά τους φίλους της ομάδας, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (20%) ζητάει να εκδιωχθεί μόνο αυτός από τον Σύλλογο, έπειτα από προσφορά οκτώ ετών.

Μόνο το 6% του δείγματος ψήφισε να αποχωρήσουν οι ακριβοπληρωμένοι από την ομάδα, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 17% θέλει να μην υπάρξει καμία αποδέσμευση στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα