to vlepes, to pejes

Πλουσιότεροι είναι όσοι... «έβλεπαν» τη νίκη της Κέρκυρας και το έπαιξαν στο στοίχημα...
Τα μαγικά πόδια των Γκαλάκτικος που από λάθος βρέθηκαν στην Σούπερ Λίγκα και δεν αγωνίζονται στην Πριμιέρα Ντιβισιόν εκτελούν άψογα τα… στημένα.

Η σημερινή νίκη της Κέρκυρας «φώναζε» μέρες πριν το παιχνίδι. Όποιος το έπαιξε στο στοίχημα καλορίζικα, να μας κεράσει καφέ.

Το πρωτάθλημα της ντροπής καταλήγει σε αυτόν που το αξίζει και με το παραπάνω. Στην ομάδα της ντροπής: τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα
που ξεδιάντροπα στήνεται… στον τοίχο, ακόμα και μπροστά στους οπαδούς της, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία η Κέρκυρα.

Με το παιχνίδι αυτό έρχονται στο μυαλό οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Νέρι Καστίγιο προ ετών, όταν αναφερόταν σε ματς που είχαν «χαρίσει» οι Πειραιώτες στον Λεβαδειακό προκειμένου να τον κρατήσουν στην κατηγορία.

Όταν ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας μιλούσε για φιλικούς αγώνες, το μαγαζάκι του προέδρου του ΟΣΦΠ, η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση πως τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι προσβλητικοί προς τη διοργάνωση.

Σήμερα φανερώθηκε, ακόμα στους τυφλούς, αυτό που όλοι πλην των οπαδών του ΟΣΦΠ βλέπουν… Τον τρόπο με τον οποίο «χαρίζονται» νίκες για να σηκώνονται εύκολες κούπες ή για να παραμένουν ομάδες στην κατηγορία (οι οποίες θα ανταποδώσουν στην επόμενη σεζόν και θα συνεχίζεται επ’ αόριστον ο φαύλος αυτός κύκλος). Δόθηκαν, παράλληλα, απαντήσεις στα ερωτηματικά που είχαν σχηματιστεί στο μυαλό των οπαδών μετά το 4-0 στην έδρα της Κέρκυρας και για τον τρόπο με τον οποίο είχε έρθει. Τότε που οι Φαίακες αμυντικοί δεν μάρκαραν... ούτε με τα μάτια!

Και κάτι ακόμα… Δόθηκε και η απάντηση για τον λόγο που οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να γίνει σήμερα η απονομή και η φιέστα για τον... δίκαιο και αντρίκιο τίτλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα