Νέο Logitech P710e Mobile ηχείο με NFC τεχνολογία

Η Logitech, η γνωστή εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού πληροφορικής, έχει ανακοινώσει ένα νέο αξεσουάρ για smartphone και tablet, το Logitech Mobile Speakerphone P710e. Όπως φαίνεται από το όνομα του, αυτή η συσκευή είναι ένα μικρού μεγέθους ηχείο με πολλαπλές λειτουργίες,

όπως ένα συμπαγές dock για tablet ή smartphone. Αυτό είναι ένα συρόμενο χαρακτηριστικό στο πάνω μέρος του Logitech Mobile Speakerphone P710e για να δέχεται ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet, το οποίο βελτιώνει την γωνία θέασης για hands-free κλήσεις βίντεο.

Το ενδιαφέρον με το P710e είναι η υποστήριξη της NFC τεχνολογίας που είναι συμβατή με τις περισσότερες φορητές συσκευές στην αγορά. Επιπλέον, το P710e παρέχει USB plug- and-play ικανότητα, η οποία επιτρέπει να το συνδέσετε με τον επιτραπέζιο ή τον φορητό υπολογιστή σας.

Η μπαταρία είναι αρκετή για μέχρι και 15 ώρες χρήσης με μία μόνο πλήρη φόρτιση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το Logitech Mobile Speakerphone P710e θα αρχίσει να πωλείται μέσα στους επόμενους μήνες στην τιμή των 169,99 δολαρίων.

Πηγή : gadgetfolder.com

Keywords
Τυχαία Θέματα