Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος, Λαγός

Ο «πυρηνάρχης» Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, αφού διανυκτέρευσε στον Κορυδαλλό, σήμερα το πρωί μεταφέρεται στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου, ενώ η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

Το σενάριο να οδηγηθούν οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής σε κελιά σε πτέρυγα των ανδρικών φυλακών αποκλείστηκε εξ αρχής, μετά τις διαμαρτυρίες των εγκλείστων. Άλλωστε εκεί κρατούνται αλλοδαποί αλλά και μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Μιχαλολιάκος, Λαγός οδηγήθηκαν

στα προσφάτως ανακαινισμένα κελιά της γυναικείας πτέρυγας, όπως γράφουν σήμερα «Τα Νέα». Οι δυο τους μοιράστηκαν το ίδιο κελί, θα προαυλίζονται μόνοι τους και δε θα έχουν καμία επαφή με τους καταδικασμένους της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωτζάτο, τα κελιά των οποίων βρίσκονται ένα όροφο κάτω.

Στην ίδια πτέρυγα κρατούνται η σύζυγος του Άκη Τσοζατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η κόρη του Αρετή και η λογίστριά του Φρόσω Λαμπροπούλου, αλλά και η πρόσφατα προφυλακισμένη σύζυγος του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα.

Σήμερα οι απολογίες συνεχίζονται με τη σύζυγο και την πεθερά του Γιώργου Ρουπακιά, οι οποίες εμφανίστηκαν ενώπιον του ανακριτή αυτοβούλως την Πέμπτη. Οι δύο γυναίκες είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα