Super Bowl με Beyonce και …μπλακάουτ

10:35 4/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο αγώνας διακόπηκε λόγω της διακοπής ρεύματος, αλλά τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε έπειτα από περίπου 35 λεπτά στο στάδιο Superdome της Νέας Ορλεάνης μετά από 35 λεπτά και συνεχίστηκε η αναμέτρηση. Το (Mercedes Benz) Superdome είχε γίνει καταφύγιο μετά τον τυφώνα Κατρίνα και αποκαταστάθηκε με κόστος 336 εκατ. δολαρίων.

Το Super Bowl είναι η

πρώτη και κορυφαία διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που αναμεταδίδεται ζωντανά σε 180 χώρες, με περιγραφή σε 30 διαφορετικές γλώσσες. Στο ημίχρονο του αγώνα είναι θεσμός να γίνεται ένα live με ηχηρό όνομα της παγκόσμιας μουσικής. Φέτος, το μικρόφωνο πήρε η Beyonce και για περίπου 10 λεπτά τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της. Πριν τον αγώνα η Alicia Keys έπαιξε στο πιάνο και τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Να σημειωθεί ότι η Κυριακή του δημοφιλούς αγώνα είναι η ημέρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη κατανάλωση μπίρας στις ΗΠΑ, μετά την ημέρα των Ευχαριστιών.

Τον μεγάλο τελικό κέρδισαν τελικά οι Ravens της Βαλτιμόρης με σκορ 34-31 επί των 49ers του Σαν Φρανσίσκο. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο quarterback των νικητών, Τζο Φλάκο βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τον δεύτερο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2000, ενώ οι 49ers απέτυχαν να φτάσουν στον έκτο δικό τους και πρώτο μετά το 1994.

Keywords
Τυχαία Θέματα