ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ …ΦΡΕΟΝ

Μπορεί να είναι άδηλο το τι θα καταφέρει τελικά, η συμμαχική κυβέρνηση, αν όμως κρίνουμε από αυτό που συνέβη χθες στο υπουργείο Παιδείας τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι, το κράτος που λέγεται «Ελλάς» δεν σώζεται με τίποτε…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του matrix24.gr, λίγο έλειψε χθες τα παιδιά, που έδωσαν Πανελλαδικές, να μην μάθουν ποτέ

τα αποτελέσματα. Ο λόγος; Είχαν ξεχάσει να κάνουν συντήρηση στα κλιματιστικά μηχανήματα και ειδικότερα στην κεντρική μονάδα που τροφοδοτεί ολόκληρο το κτίριο του υπουργείου Παιδείας.

Ξαφνικά άρχισαν όλοι να ιδρώνουν από τη ζέστη. Όσο περνούσε η ώρα η θερμοκρασία συνεχώς ανέβαινε, μέχρι που κάποια στιγμή, το μεσημέρι, το περιβάλλον άρχισε να θυμίζει Σαχάρα. Και όπως γίνεται πάντα, στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο, το πρόβλημα ανέλαβε να λύσει ο ίδιος ο υπουργός!!!

Ο Κ. Αρβανιτόπουλος επιστράτευσε κάποιους γνωστούς του τεχνικούς για να δουν τι συμβαίνει. Και, ω του θαύματος, ανεκαλύφθη ότι είχαν ξεχάσει να βάλουν φρέον στην κεντρική μονάδα. Οι τεχνικοί του Αρβανιτόπουλου έλυσαν το πρόβλημα, αλλά μέχρι να λυθεί, τον υπουργό, παρά την κολασμένη ζέστη, τον είχε λούσει κρύος ιδρώτας αφού από την υπερθέρμανση κινδύνευε να καταρρεύσει όλο το σύστημα και μεταξύ αυτών τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Ξέρεις τι είναι, με το καλημέρα που αναλαμβάνεις το υπουργείο Παιδείας, να τιναχθεί στον αέρα το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, επειδή κάποιοι ξέχασαν να βάλουν φρέον; Πριν προλάβει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει εξαιτίας μιας βλάβης σε μία μονάδα κλιματισμού!!!

Πάλι καλά που ο Αρβανιτόπουλος είχε τα αντανακλαστικά να καλέσει δύο γνωστούς του τεχνικούς και δεν έφυγε να πάει, σε κάποιο παρακείμενο κλιματιζόμενο μαγαζί, για καφέ μέχρι να βρουν το τι έφταιγε. Πάλι καλά….

Keywords
Τυχαία Θέματα