Ένας ντράμερ διαφορετικός από τους υπόλοιπους

09:55 2/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Χρειάστηκαν δύο μέρες για να γυριστεί το βίντεο κλιπ και αμέσως μετά ήρθαν τα πρώτα 230.000 χτυπήματα στο You Tube. O 29χρονος μουσικός από την Μπανγκόκ, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Note» ομολόγησε ότι δούλεψε σκληρά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα:

«Έπρεπε να βρω μια καλή θέση, όταν έπαιζα. Όπως κάθισα εδώ, δεν ήξερα ποια ήταν η καλύτερη θέση για να παίξω. Όταν κάναμε το γύρισμα, είχαμε έναν σκηνοθέτη, ο οποίος με οδηγούσε για το που έπρεπε να βάλω τα χέρια μου, ή αν έπρεπε να τα μετακινήσω ψηλότερα. Μου έλεγε: “Αριστερό, δεξί. Τα χέρια λίγο πιο ψηλά. Το αριστερό χέρι είναι ακόμη

πολύ χαμηλά, μετακίνησέ το λίγο”. Όλα αυτά έκαναν το παίξιμό μου πιο ρεαλιστικό, καθώς έπαιζα στον αέρα. Χρησιμοποίησα ως μέτρο σύγκρισης ένα δέντρο για να ρυθμίσω την απόσταση και το ύψος από τα ντραμς. Και γι’ αυτό το τύμπανο, χρειάστηκε να μετρήσω την απόσταση. Και μετά τα απομνημόνευσα όλα, πριν αρχίσω να παίζω και να συγχρονίζομαι».

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ο ταϊλανδός ντράμερ μας υπόσχεται ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με πιο δύσκολες συνθέσεις, διαφορετικά ντραμς σετ και άλλες γωνίες λήψης για τα βίντεο που θα γίνουν. Μετά, τη θέση των ντραμς, μπορεί να πάρουν άλλα όργανα, όπως σαξόφωνα και κιθάρες.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα