Τα «θανατηφόρα βέλη» στοχεύουν τον Άκη για τις «χρυσές» μίζες

08:15 2/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Μετά τη λογίστρια του πρώην Υπουργού Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και τον εξάδελφο του Νίκο Ζήγρα, η φαρέτρα με τα βέλη που στοχεύουν ευθέως στον Άκη Τσοχατζόπουλο πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη.

Όσο οι απολογίες προχωρούν ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος επιμένει να … σφυρίζει

αδιάφορα και να αμφισβητεί με τη σιωπή του τα λεγόμενα των συγκατηγορουμένων του.

Και όπως όλα δείχνουν δεν είναι οι μόνοι που τα χαρτιά τους έχουν την Υπουργική φιγούρα. Σήμερα μάλιστα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο καθώς στο βήμα θα βρεθεί η κόρη του Αρετή Τσοχατζόπουλου απολογούμενη για τη δική της -κατά την κατηγορία – συμμετοχή στη διαδρομή του ξεπλύματος μαύρου χρήματος με “πλυντήριο” την αγορά ακινήτων.

Η απολογία της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και μέχρι σήμερα έχει αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα της αποδίδουν. Ωστόσο, πρόσφατα με συμβολαιογραφική πράξη δηλώνει ότι εκχωρεί τα ακίνητα της στο δημόσιο ,κίνηση που ερμηνεύεται ως έμμεση στόχευση στον τρόπο απόκτησης της περιουσίας της με την οικονομική βοήθεια του πατέρα της. Εκτός απροόπτου σήμερα πέφτει η αυλαία της δίκης για καλοκαιρινές διακοπές .

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Αυγούστου οπότε θα ολοκληρωθούν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Και ποιος ξέρει ίσως τότε αποφασίσει να ανοίξει και ο Τσοχατζόπουλος τα χαρτιά του και κυρίως να ετοιμαστεί να απαντήσει στις ερωτήσεις όλων των παραγόντων της δίκης, που είναι μεγάλο στοίχημα. Γιατί από όσα θα πει εξαρτάται η ποινική του τύχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα