ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

09:10 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για το εξωτερικό ο Βασίλης Τοροσίδης, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.


Από πέρυσι ήταν έντονο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού για τον Βασίλη Τοροσίδη. Πιο έντονο ήταν αυτό της Ρόμα, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Φέτος, όμως, όλα δείχνουν ότι ο διεθνής ακραίος μπακ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να δοκιμάσει την τύχη του… στα ξένα.

Στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

ο Τοροσίδης αποκάλυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα ήθελε να παίξει μπάλα σε μία ομάδα της Ευρώπης και ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι αρκεί, βέβαια, να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γερμανία, η Βέρντερ Βρέμης ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Όπως αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα, η ομάδα της Βρέμης ετοιμάζεται να επανέλθει για εντάξει στο ρόστερ της τον Έλληνα άσο και θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού το εφετινό καλοκαίρι.

Δεν είναι η μόνη. Αρκετές ομάδες του εξωτερικού θα ήθελαν τον «Τόρο» στο ρόστερ τους και οι επόμενοι 2 μήνες αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δύσκολα θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει με μία πρόταση κάτω των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Μία τιμή προσιτή και αρκετά καλή για το ταμείο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Στο εύλογο ερώτημα για τον αντικαταστάτη του, η απάντηση δόθηκε πρόσφατα. Ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου είναι η ιδανική περίπτωση με τις φήμες να λένε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία, αν και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει άγνοια για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα