ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν τις ανεμετρήσεις με την Μπνέι Γεχούντα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Αϊντχόφεν στην Τούμπα.

Οι Ολλανδοί ήταν καταφανώς ανώτεροι, αλλά και πιο έτοιμοι από το Δικέφαλο του Βορρά και επικράτησαν φυσιολογικά. Ο Τοϊβόνεν έκανε το 1-0 στο 28′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση ενώ στο 63′ο Στρούτμαν με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το στοιχείο που μπορεί να κρατήσει ο Γιώργος Δώνης από την εν λόγω

αναμέτρηση είναι ότι οι παίκτες του μόχθησαν χωρίς να χαλάσουν τις γραμμές τους και ότι οι διεθνείς (Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης και Σταφυλίδης) πήραν χρόνο συμμετοχής.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46 Κρέσιτς), Κουμάλο (84΄ Ιντζίδης), Κατσικάς (65΄Μαλεζάς), Λίνο (65΄ Σταφυλίδης), Έτο (74΄ Αποστολόπουλος), Γκαρσία (65΄ Παναγιωτούδης), Λάζαρ (59΄ Κάτσε), Ρομπέρ (74΄ Πέλκας), Γεωργιάδης (80΄ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (80΄ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59΄ Σαλπιγγίδης)

Αϊντχόβεν: Τίτον, Μπούμα (46΄ Γιόργκεσεν), Φίλιο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στρούτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (46΄ Ριτζμάγιερ), Νάρσινγκ (46΄ Βίναλντουμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα