Η ΑΝΝΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ… ΔΑΣΚΑΛΑ!

Την αξιολόγησή τους από πρώην υπουργό, που πλέον δεν είναι ούτε βουλευτής ζητούν κατά πληροφορίες τρεις Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου Παιδείας.

Το επιχείρημά τους δείχνει λογικοφανές, αλλά δεν είναι λογικό, καθώς αυτό που ζητούν είναι να αξιολογηθούν από τον άνθρωπο που τους επέλεξε και με τον οποίο συνεργάστηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος της θητείας τους, δηλαδή από την Άννα Διαμαντοπούλου, ακριβώς όμως τη στιγμή που πλέον στην χώρα υπάρχει νέα κυβέρνηση και δη συγκυβέρνηση μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Το αίτημά

τους -εφόσον υπάρχει- ερμηνεύεται ως απλή επιθυμία να… παραμείνουν στα πόστα τους. Οι «κακές γλώσσες» πάντως, μιλούν ήδη για «εξουσία που είναι …γλυκειά».

Ενώ κάποιες πιο κακιασμένες και φαρμακόγλωσσες, που λέγεται ότι ανήκουν στο περιβάλλον του υφυπουργού Παπαθεοδώρου, αλλά και του Βενιζέλου που τον πρότεινε για τη θέση, λένε με ειρωνικό τρόπο: «Προφανώς οι τρεις θέλουν την Άννα να γίνει δασκάλα, να τους βαθμολογήσει με καλό βαθμό για να μην κοπούν στις εξετάσεις».

Εγώ, το μόνο που ξέρω, είναι, αν μάθει η Διαμαντοπούλου αυτά που λένε, οι του Παπαθεοδώρου, γι’ αυτήν, είναι ικανή να ζητήσει από τον Σαμαρά να της απονείμει τον τίτλο «δασκάλα της κυβερνήσεως» για να βαθμολογήσει όχι μόνον τους τρεις γενικούς γραμματείς, αλλά και τον ίδιο τον υφυπουργό Παπαθεοδώρου, τον οποίον δεν μισεί απλώς, αλλά δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της ούτε ζωγραφιστό…

Keywords
Τυχαία Θέματα