«Η Ελλάδα θα εκπλήξει τα επόμενα δυο χρόνια»

Δεν δίστασε να πει ότι: «Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακροατήριο», γιατί όπως εξήγησε το κόμμα του «δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών».

Εν είδει απολογίας, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε το τίμημα της πολιτικής που άσκησε», γιατί όπως διευκρίνισε «βρεθήκαμε μπροστά στην χρεοκοπία

το 2009 και ακολουθήσαμε μια σκληρή πολιτική, που δεν μπορούσαν ούτε οι Ευρωπαίοι να διαχειριστούν». Υπογράμμισε, όμως, ότι έγιναν τεράστια διαχειριστικά λάθη. Παραδέχθηκε ότι οι πολίτες καταδίκασαν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Παρ’ όλα αυτά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της χώρας και υπογράμμισε: «Η Ελλάδα θα εκπλήξει τα επόμενα δυο χρόνια», για να προσθέσει: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει». Αναφερόμενος δε στους Ευρωπαίους εταίρους μας και ιδίως στην Γερμανία, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδής εκτίμησε ότι η πολιτική της Μέρκελ αλλάζει και από λαϊκιστική γίνεται δημιουργική και «θα βοηθήσει την Ελλάδα». Τέλος, εκτίμησε ότι η δόση θα έχει εκταμιευτεί μέχρι τις 20/11 και ότι δεν θα είναι 31,5 δισ. ευρώ αλλά 41 δισ. και πλέον!

Keywords
Τυχαία Θέματα