ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το θέατρο του Διονύσου ανοίγει έπειτα από πολλά χρόνια και υποδέχεται την Καμεράτα σε μια ατμοσφαιρική συναυλία.

Αν η εμπειρία του Ηρωδείου προκαλεί ρίγη σε κάποιους ή εκείνη του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου δέος, τότε το άνοιγμα έπειτα από αρκετά χρόνια του Θεάτρου Διονύσου, τόπου άρρηκτα συνδεδεμένου με το αττικό δράμα, μπορεί να τους κάνει να φλερτάρουν με τον όρο έκσταση.

Το αρχαιότερο θέατρο

του κόσμου ανοίγει απόψε για μία μοναδική βραδιά για το κοινό με αφορμή τη συναυλία της Καμεράτας. Στη σκιά του Παρθενώνα σε ένα χώρο απαράμιλλου κάλλους και γοητείας η Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής θα ερμηνεύσει τις συνθέσεις του Γιώργου Κουρουπού για την τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, έργα για κρουστά του Δημήτρη Δεσύλλα και επιλεγμένα αποσπάσματα από όπερες του Βιβάλντι και του Γκλουκ. Σολίστ στη συναυλία η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και η μεσόφωνος Ειρήνη Καραγιάννη. Υπενθυμίζεται πως η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου που διανέμονται από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

INFO: Στο Αρχαίο Θέατρο Διονύσου, στις 20.00, είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, πληροφορίες στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών & στο 210 7282333

Keywords
Τυχαία Θέματα