«Κάποιος μας δείχνει το φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», τόνισε ότι όλα ξεκίνησαν από το ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε σε θέμα άσχετο από αυτό της επίκαιρης ερώτησής του, ενώ επιτέθηκε στον Α. Τσίπρα με το “mr Alexis”.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «κάποιος μας δείχνει το φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο. Ο συγκεκριμένος

βουλευτής, ο κ. Ηλιόπουλος έχει στο μπράτσο του χαραγμένο το ζιγκ χάιλ. Το δείχνει υπερήφανα, έχει φωτογραφηθεί. Το έχει και στα γερμανικά για να μην έχουμε αμφιβολία. Δεν το κρύβει ο άνθρωπος ότι είναι ναζιστής. Έρχεται ο εκλεκτός συνάδελφος και με το καλημέρα αποκαλεί τους συναδέλφους του γίδια. Εμείς στεκόμαστε αν το πρώτο χάιλ Χίτλερ, προήλθε από τη Χρυσή Αυγή».

«Οι άνθρωποι δεν κρύβονται ή μάλλον προσπαθούν άτεχνα να κρυφτούν. Μπορούμε να υποκριθούμε ότι δεν τους βλέπουμε ή να χτυπάμε τα πόδια στο πάτωμα πιστεύοντας ότι θα εξαφανιστούν. Δεν θα εξαφανιστούν. Ας έχουν τουλάχιστον το πολιτικό θάρρος να πουν είμαστε οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, είμαστε οι Έλληνες ναζιστές.», είπε ο Π. Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τους περισσότερους από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ψιλοδιαταραγμένα άτομα, που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τραβήξουν πιστόλι ενώ είπε ολοκληρώνοντας ότι: «Το κόμμα αυτό πρέπει να το αποβάλλει ο ελληνικός λαός. Εμείς οι ίδιοι θα αποφασίσουμε το μέλλον και τη μοίρα της Χρυσής Αυγής».


Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή από depy6

Keywords
Τυχαία Θέματα