Καλοκαίρι με …σκόνη

Πιο αναλυτικά ο καιρός για σήμερα Σάββατο:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός με τους άνεμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κινείται από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία

– Θράκη

Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στη Θράκη, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και πρόσκαιρα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι είναι εταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με τους άνεμους να πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα