«ΚΟΚΚΙΝΑ» NON PAPER, «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

08:22 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο Neo σας έχει εγκαίρως ενημερώσει ότι και στην Κουμουνδούρου έχει συσταθεί μια ομάδα αντίστοιχη της «γαλάζιας», που ψάχνει «μαργαριτάρια» στελεχών της ΝΔ.

Οι πρώτοι καρποί, λοιπόν, άρχισαν να φαίνονται και δημοσιεύονται σε διάφορα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ blogs, αλλά και στο site left.gr, που «τρέχει» η εν λόγω

ομάδα της Κουμουνδούρου. Η αρχή, λοιπόν, έγινε με την τοποθέτηση του στενού οικονομικού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, οικονομολόγου Δημήτρη Τσομώκου, ο οποίος σε ομιλία του στο ΕΒΕΑ, έχει ταχθεί υπέρ της «λύσης του διπλού νομίσματος»,που, κατά τον ίδιο, είναι μια λύση «με κοινωνική ευαισθησία». Ο λόγος, φυσικά, για την περίφημη πρόταση της «ευρωδραχμής», που έχει διατυπώσει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και προβλέπει χρήση της δραχμής ως νομίσματος για τις εσωτερικές συναλλαγές και χρήση του ευρώ για τις συναλλαγές της Ελλάδας και των Ελλήνων με χώρες και επιχειρήσεις του εξωτερικού. Για την ιστορία, ο Τσομώκος ήταν στο πάνελ του ΕΒΕΑ, όταν ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίαζε τα «18 σημεία» για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ενώ βρίσκεται και σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Τυγχάνει, δε, πολύ στενός φίλος του εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη.
Το δεύτερο «μαργαριτάρι» που προέβαλε η εν λόγω ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το αλίευσε από το matrix24.gr. Ο λόγος για την αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, διοργανώνει μέσω της εταιρείας του σεμινάρια για το σενάριο της επιστροφής στη δραχμή, είδηση που προβλήθηκε δεόντως και στα ΜΜΕ του ΣΥΝ, δηλαδή στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Keywords
Τυχαία Θέματα