ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ: ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΦΙΛΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

16:00 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Γείτονας» του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός μόδιστρος. Ένα ακόμα επεισόδιο στο «δικαστικό σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον  Λάκη Γαβαλά, αναμένεται να παιχτεί αύριο  στην αίθουσα του Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Ο σελέμπριτι επιχειρηματίας

έχει κριθεί δύο φορές προφυλακιστέος, για το κακούργημα της μη απόδοσης Φόρου Προστιθέμενης Αξίας από τις επιχειρήσεις που διατηρούσε.

Την ίδια ποινική αντιμετώπιση είχαν επιφυλάξει οι δικαστές και στην αδερφή του Νότα Γαβαλά. Οι διαδοχικές συλλήψεις μάλιστα του Λάκη Γαβαλά για το αδίκημα της φοροδιαφυγής σε διαφορετικές χρονικές στιγμές είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση όχι μόνο εκ μέρους του ίδιου, αλλά και μερίδας του νομικού κόσμου.

Ο κατηγορούμενος και η αδερφή του την πρώτη φορά κατάφεραν να βγουν από τις φυλακές αφού προηγουμένως είχαν εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ  του μη αποδοθέντος ΦΠΑ. Και ενώ η μοναδική εκκρεμότητα που απέμενε ήταν αυτή που τον οδηγεί αύριο στο εδώλιο του Αυτοφώρου για  το πλημμέλημα της μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο ,εκατομμυρίων ευρώ, ο Λάκης Γαβαλάς πριν καλά-καλά το καταλάβει ξαναβρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Αυτή τη φορά μάλιστα, δεν μεταφέρθηκε στην Άμφισσα ,όπου είχε κρατηθεί την πρώτη φορά, αλλά παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού. Πληροφορίες λένε μάλιστα, ότι ο γνωστός μόδιστρος μοιράζεται την ίδια πτέρυγα -την έκτη- με τον προφυλακισμένο πρώην Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Οι συνήγοροί του έχουν ήδη καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης τόσο για τον ίδιο, όσο και την αδερφή του Νότα και περιμένουν την κρίση του δικαστικού συμβουλίου.

Ανεξάρτητα πάντως από την απόφαση των δικαστών για το συγκεκριμένο σκέλος της κατηγορίας, ο Λ. Γαβαλάς αύριο καλείται να τακτοποιήσει άλλον έναν λογαριασμό με την ελληνική δικαιοσύνη. Ο τελευταίος; Άγνωστο…

Keywords
Τυχαία Θέματα