ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

10:41 4/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα. Από το απόγευμα αναμένεται η επιστροφή των εκδρομέων.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, είναι πιθανό να εκδηλωθούν νεροποντές στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ θα αναπτυχθούν νεφώσεις από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32

βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ, που το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα