ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Έχετε παιδάκια ηλικίας 4 με 8; Τότε ξέρω τι θα κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο με τους μπόμπιρες και τις μικρές πριγκίπισσες. Θα μάθουν πατρόν και ράψιμο και θα σας κάνουν δώρο μια ποδιά.

Της Χαράς Ιωάννου

Μην παρκάρετε τα παιδιά σας μπροστά από το χαζοκούτι, στη χειρότερη περίπτωση θα μάθουν όλους τους στίχους των Onirama και στην καλύτερη θα σας ζητήσουν να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής για το Junior Master Chef.

Μια υπέροχη ιδέα για να περάσουν δημιουργικά το πρωινό του Σαββάτου είναι τα παιδικά εργαστήρια της γκαλερί M art.

Τα παιδικά εργαστήρια της φετινής χρονιάς καλύπτουν ένα διάστημα 6 μηνών (Νοέμβριος 2011-Απρίλιος 2012) και χωρίζονται σε τρεις γενικούς θεματικούς κύκλους. Η κάθε συνάντηση έχει ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο υπάγεται στο γενικότερο θεματικό κύκλο. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά, όχι μόνο μαθαίνουν να δημιουργούν αλλά ταυτόχρονα η δημιουργία τους αποκτά και μια σημασιολογική προσέγγιση.

Η τελευταία έχει ως στόχο να εισάγει στα παιδικά μαθήματα την λειτουργία της τέχνης ως ουσιαστικό μέσο της ανθρώπινης έκφρασης καθώς και την αναγκαιότητα του ανθρώπου να την εξωτερικεύσει. Την επιμέλεια και την εκτέλεση του προγράμματος έχει αναλάβει ο εικαστικός Γιώργος Συρίγας.

info: Τα παιδικά εργαστήρια δημιουργικής φαντασίας M art Kids απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 χρόνων.
Λαμβάνουν χώρα ημέρα Σάββατο και σε ειδικό χώρο της γκαλερί M art, Σόλωνος 10 & Ηρακλείτου 2ος όροφος.
Η ώρα έναρξής τους είναι 11:30 και η διάρκεια τους 1 ώρα και 45 λεπτά.
Τιμή συνάντησης : 15.00 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες 210 9246600

Keywords
Τυχαία Θέματα