«Να ξεκολλήσουμε απ’ τα στραβά»…

Σημειώνοντας ότι η κατάρρευση που ζούμε δεν έχει τις ρίζες της στην Ελλάδα, παρατηρεί τώρα τον «εκφυλισμό» του αυτάρεσκα αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» σε «μνημονιοδίαιτο τόξο». Στηλιτεύει ως αστοχία που υπονομεύει την απαραίτητη εθνική ενότητα τον διαχωρισμό σε «μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς», αλλά και την στάση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως κραυγαλέο παράδειγμα αναφέρει την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ΔΝΤ

και τη δήλωσή του αμέσως μετά ότι δεν θα καταγγείλει την σύμβαση με τους δανειστές μας, αλλά και το γεγονός ότι κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος της κυβέρνησης δεν του έστειλε αμέσως πρόσκληση συμμετοχής στην κυβέρνηση με ανοιχτή ημερομηνία αποδοχής, ώστε να ενισχυθεί η διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας… Αντ’ αυτού, αυξάνει τις κυβερνητικές θέσεις και απεργάζεται ανασχηματισμό, σημειώνει στην ιστοσελίδα του, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά εκλογές.

«Αν όλα αυτά δεν είναι συντήρηση της παρακμής και περιφρόνηση του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος, τότε τι είναι;», αναρωτιέται ο πρώην υπουργός, καταγγέλλοντας αποφυγή της κύριας αποστολής κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι η αντιπροσώπευση του ελληνικού λαού.

Ζητά λοιπόν «να ξεκολλήσουμε από τα στραβά» και οι αντιπρόσωποι του έθνους να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα, από την αντιμετώπιση της ανεργίας, ως τον μη αφανισμό του ελληνισμού της Κύπρου…

Keywords
Τυχαία Θέματα