Νεφώσεις και ζέστη

09:01 7/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι μεταβλητοί,

2 με 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στην Ήπειρο θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοιαπό βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Κρήτη η μεγίστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα