ΝΙΚΗ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 3-0 την αδύναμη Φαρένσε στο πρώτο φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους.

Με τον Αμπντούν να σκοράρει δις και τον Πάντελιτς να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τη Φαρένσε στο Φάρο της Πορτογαλίας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη σχεδόν από τα πρώτα λεπτά. Οι Πειραιώτες του Ζαρντίμ δημιούργησαν

και έχασαν αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην αδύναμη πορτογαλική ομάδα και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο 39′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαρντίμ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού έκανε πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησε αρκετούς Ελληνες διεθνείς. Το ματς, όμως, δεν διαφοροποιήθηκε με τους Πειραιώτες να έχουν την υπεροχή και να βρίσκουν ακόμη δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Αμπντούν από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος το 3-0 μετά από λάθος των αντιπάλων.

Επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία αυτό με τη Μπράγκα την Πέμπτη στις 22:45.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Κάρολ (46′ Μέγκιερι), Καραγκούνης (46′ Τοροσίδης), Παπάζογλου (46′ Μανωλάς), Σιόβας (46′ Ντιελνά), Χολέμπας (46′ Ποτουρίδης), Μοδέστο (46′ Φέισα), Τάτος (46′ Μανιάτης), Σουμπίνιο (46′ Λυκογιάννης), Βλαχοδήμος (46′ Αμπντούν), Φετφατζίδης (46′ Ντιόγκο), Πάντελιτς (46′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα