Ο Αγκάνθο έσωσε τον Αρη

22:03 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις καθώς ο Αθανασιάδης έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό ενώ ο Αγκάνθο ισοφάρισε στο 5ο!

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε πολύ για ένα δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε στο 26′ με τον Καμαρά ο οποίος σκόραρε με φανταστικό τρόπο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου Βορρά.

Μέχρι

το 70′ η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχιζε να ελέγχει το ματς και να δείχνει ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη. Τότε όμως έγινε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Ο Κωνσταντινίδης έκανε πέναλτι στον Αγκάνθο και ταυτόχρονα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ισπανός εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πια είχε 10 παίκτες στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ετσι το παιχνίδι δεν ξέφυγε από την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Καζναφέρης, Πουλίδο, Γιαννίτσης (46′ Παπαζαχαρίας), Ζαραδούκας, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74′ Καραγιάννης), Γιαννιώτας (46′ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Διαμαντάκος, Αγκάνθο

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης (90′+2 Κατσικάς), Καμαρά (82′ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (73′ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα