Ο ΓΚΡΕΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο τη Δευτέρα βάζει στην τελική ευθεία το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός χαφ της Ρόμα, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός των ιταλικών συνόρων, αποτελεί τον παίκτη ο οποίος θα κληθεί να “κουμπώσει” στη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων και να κάνει τη διαφορά. Η απόκτησή του αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μάλιστα από τη στιγμή που ο Αριέλ Ιμπαγάσα δείχνει ότι ταλαιπωρείται πολύ συχνά από

προβλήματα τραυματισμών.

Επόμενος στόχος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι η απόκτηση ενός ικανού στόπερ, παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας. Η απώλεια του Μέλμπεργκ και ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου ο οποίος θα επανέλθει με το νέο έτος, έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση παρά την απόκτηση των Σιόβα, Μανωλά και Ντελνά.

Ο Ζαρντίμ έστρεψε την προσοχή του στην πατρίδα του, εκεί που αγωνίζονται οι Εβέρτον (Μπράγκα) και Σερένο (Πόρτο). Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει και τις δύο περιπτώσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν σίγουρα πλέι μέικερ με τον Κρίστια Τσάβες να εξακολουθεί να απασχολεί. Τα φιλικά της Πορτογαλίας τέλος θα αποτελέσουν την τελευταία ευκαιρία για κάποιους παίκτες να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Με δεδομένο ότι ο Ζαρντίμ θέλει να δουλέχει μάξιμουμ με 25 παίκτες, τουλάχιστον 6-7 παίκτες θα “κοπούν” από τον Πορτογάλο προπονητή. Ηδη πολλές ομάδες της Λίγκας περιμένουν στη γωνία για να διαπιστώσουν ποιοι παίκτες των πρωταθλητών θα τεθούν υπό καθεστώς δανεισμού ή και πώλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα