Ο Μήτρογλου, ο λυτρωτής

22:12 9/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Ολυμπιακός έσπασε το εντός έδρας αήττητο του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης φεύγοντας με το διπλό (1-0). MVP και συνάμα λυτρωτής των πρωταθλητών Ελλάδας ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σκόραρε με θαυμάσιο τρόπο στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ

(έκανε ντεμπούτο ο Ισπανός προπονητής) ήταν εξαιρετικός αμυντικά και δημιούργησε φάσεις για να απειλήσει τον Αστέρα. Ειδικά μετά την αποβολή του Σανκαρέ (με δεύτερη κίτρινη) οι Πειραιώτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και δημιούργησαν ουκ ολίγες φάσεις για γκολ, με σημαντικότερη αυτή του Τζεμπούρ (δοκάρι).

Τελικά η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με χορευτική κίνηση και θαυμάσιο γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας ακούμπησε το 1-1, αλλά ο Μέγκερι με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Φορμίκα (46′ Ουσέρο), Κουρμπέλης (64′ Άλβαρες), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (34′ Κάφα).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου (61′ Μήτρογλου), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Φετφατζίδης (64′ Βλαχοδήμος), Αμπντούν, Τζιμπούρ (81′ Ιμπαγάσα).

Keywords
Τυχαία Θέματα