Ο ΠΑΟΚ και οι… προπονητές του

08:07 5/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των πλέι οφ και να πορεύονται με τον Γιώργο Γεωργιάδη στο τιμόνι, ωστόσο το μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ξένη αγορά και όπως φαίνεται εκεί θα παραμείνει αφού από Ελλάδα είναι ελάχιστες -μετρημένες στα δάχτυλα- οι περιπτώσεις που μπορεί να απασχολήσουν τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το πρώτο όνομα που προτάθηκε στον

ΠΑΟΚ και εξετάζεται είναι αυτό του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για το οποίο γράψαμε τη Μεγάλη Παρασκευή. Ο Ιταλός, πρώην τεχνικός της Τσέλσι, είναι ελεύθερος, έχει δεχθεί κρούση και είναι ανοιχτός αρκεί να έρθει να δει από κοντά την ομάδα, κάτι που είναι πιθανό να γίνει στα πλέι οφ.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο πολύ γνωστός λόγω της παρουσίας του, κυρίως, στην Εθνική Αγγλίας, Σουηδός τεχνικός δεν είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, κυρίως, λόγω της ηλικίας του και του γεγονότος ότι δεν είναι ενεργός προπονητής, αφού τα δύο τελευταία χρόνια εκτελεί καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Υπάρχει, τέλος, και μία περίπτωση που είναι πάντα πρώτη στη λίστα των υποψήφιων προπονητών, αλλά έχει μεγάλες δυσκολίες. Αναφερόμαστε σε αυτή του Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει και το εμπόδιο της Εθνικής ομάδας. Ο Πορτογάλος έχει δεχθεί πρόταση από την ΕΠΟ για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες για τον Δικέφαλο.

To μόνο σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας. Θέλουν έναν τεχνικό που θα δημιουργήσει την ομάδα του πρωταθλητισμού και θα βάλει τις βάσεις για έναν ΠΑΟΚ που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα