ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στην Ιστορία, τη Βιολογία, τη Χημεία-Βιοχημεία και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.


Αναλυτικά, οι υποψήφιοι της Θεωρητικής θα εξεταστούν στην Ιστορία, της Θετικής στη Βιολογία και της Τεχνολογικής, όσοι έχουν επιλέξει τον κύκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής στη Χημεία-Βιοχημεία, ενώ όσοι έχουν επιλέξει τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών, στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., που είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι μαθητές πρέπει να προσέρχονται

στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρίωρη.

Οι Πανελλαδικές θα συνεχισθούν την Παρασκευή, οπότε θα κλείσει ο κύκλος των μαθημάτων κατεύθυνσης και θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για μεγάλη μερίδα των υποψηφίων. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Την Τρίτη θα εξεταστούν όσοι από τους υποψήφιους έχουν επιλέξει το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, το οποίο είναι προαπαιτούμενο για την πρόσβαση στο 5ο επιστημονικό πεδίο.

Το matrix24.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Ορόσημο» θα σας παρουσιάσει τα θέματα και τις απαντήσεις όλων των μαθημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα