Πέφτει σήμερα η αυλαία για την υπόθεση με το ροζ DVD

Σήμερα, έφτασε η ώρα που οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας ,ύστερα από ενδελεχή έρευνα και πολλές συνεδριάσεις, να εκδώσουν την ετυμηγορία τους για μία υπόθεση που στις αρχές του 2008 βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Κατηγορούμενοι , όπως είναι γνωστό, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε πλημμεληματική μορφή είναι η Εύη Τσέκου και ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, ενώ για συνέργεια στην ίδια αξιόποινη πράξη δικάζονται ο δικηγόρος- εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης.

Καθόλη τη διάρκεια της πολύμηνης αποδεικτικής διαδικασίας παρόντες στο εδώλιο ήταν μόνο η Εύη Τσέκου και ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο, εκπροσωπήθηκαν στο δικαστήριο από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.

Παρών όμως, στη δίκη ήταν διαρκώς και ο έτερος πρωταγωνιστής της ιστορίας ο Χρήστος Ζαχόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του αναμένει την έκβαση της δίκης για μία υπόθεση που άμεσα τον αφορά, καθώς – όπως είναι γνωστό- τον Δεκέμβριο του 2007 έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι δικαστές που θα αποφασίσουν σήμερα για την ενοχή ή μη των τεσσάρων κατηγορουμένων είχαν τις προηγούμενες μέρες ακούσει τον εισαγγελέα της έδρας κ. Γιάννη Αγγελή να εισηγείται την ενοχή όλων των εμπλεκομένων προσώπων, παρόντων και απόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα