Περπέρογλου στο matrix24.gr: Θετικό ότι είμαστε αουτσάιντερ

της Μαργαρίτας Αργυροπούλου

-Ποιο είναι το στοιχείο που σας έδωσε την πρόκριση;

-Το πλεονέκτημα έδρας. Το τελευταίο παιχνίδι είχε πάρα πολύ πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε αρκετά σουτ, αλλά ευτυχώς βάλαμε τα κρίσιμα στο δεύτερο και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και το στοιχείο που μας βοήθησε ήταν ότι είχαμε πλεονέκτημα έδρας και πανηγυρίσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία σε μια χρονιά με τόσα πολλά παιχνίδια καταφέραμε να φτάσουμε στο σημείο αυτό.

-Η προσδοκία τώρα είναι να προκριθεί ο Ολυμπιακός

στον τελικό. Μπορεί να τα καταφέρει;

-Για εμάς το μεγάλο άγχος ήταν να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Από κει και πέρα θα παίξουμε χωρίς άγχος. Στον ημιτελικό αντιμετωπίζουμε την ΤΣΣΚ που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την πρόκριση και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε.

Ολυμπιακός ξεκινάει ως αουτσάιντερ.

-Είναι θετικό ότι ξεκινά από αυτή τη θέση. Έτσι ξεκίνησε και πέρυσι ο Ολυμπιακός, ως αουτσάιντερ και κατάφερε και σήκωσε το τρόπαιο. Εμείς θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνατότητες που έχουμε, θα δώσουμε ότι μπορούμε στο γήπεδο και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε.

-Με καινούργια ομάδα φέτος, άλλη μια δική σου παρουσία σε φάιναλ φορ. Πως νιώθεις;

-Αυτό το συναίσθημα είναι πάντα ωραίο να πηγαίνεις δηλαδή στο φάιναλ φορ. Είναι η κορυφαία στιγμή για κάθε ομάδα να φτάνει σε αυτό το επίπεδο και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε.

-Νιώθεις μια όμορφη δικαίωση;

-Σίγουρα προσπάθησα να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ και είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε το στόχο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα