Πέταξε έξω τον Άρη η Καλλιθέα, άνετα ο ΠΑΣ

Η αθηναϊκή ομάδα ηττήθηκε με 2-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά πήρε την πρόκριση σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο “Ελ Πάσο”.

Το σκορ άνοιξε για τον Άρη στο 29′ ο Σουνάς αλλά ο Ντακόλ ισοφάρισε στο 57′ δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στην Καλλιθέα το οποίο τελικά αποδείχθηκε αρκετό. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν να πάρει τη νίκη γοήτρου με τέρμα του Πουλίδο στο 83′.

Στην επόμενη φάση η Καλλιθέα αντιμετωπίζει

τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (59′ Αγγελούδης), Κοέλιο.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής (83′ Σεμπέκος), Φερέιρα, Ντα Σίλβα (69′ Κατσικογιάννης), Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης (76′ Πλάτανος), Ντακόλ.

Στις Σέρρες, ο ΠΑΣ νίκησε τον Πανσερραϊκό με 2-0 χάρη σε τέρματα του Νικλητσιώτη και του Ιλιτς και προκρίθηκε χωρίς μεγάλο κόπο στην επόμενη φάση. Στον επόμενο γύρο οι Ηπειρώτες θα αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (69′ Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59′ Παντελιάδης’), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55′ Τριανταφύλλου), Σερέκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (63′ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (69′ Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81′ Ιωάννου), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα