Πρόκριση-θρίλερ για Ξάνθη!

Ο Εθνικός Γαζώρου άγγιξε δύο φορές την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, οι ακρίτες όμως επιβίωσαν και επικράτησαν με 5-3 στη ρώσικη ρουλέτα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Γούτα στο 23′ αλλά οι Ξανθιώτες, με μεγάλη προσπάθεια, ισοφάρισαν στο 60′ με γκολ του Ονουάτσι (που πιθανότατα βρισκόταν σε θέση οφσάιντ).

Αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας και στην παράταση, η αναμέτρηση οδήγηθηκε στα πέναλτι. Δύο φορές ο Γαζώρος είχε την ευκαιρία να πάρει

την πρόκριση αλλά αφού αστόχησε με Ναλμπάντη και Σαββίδη έδωσε το δικαίωμα στην Ξάνθη να…αναστηθεί και να προκριθεί στο έβδομο(!) χτύπημα του Βάλλα.

Η σειρά των πέναλτι

Μάνταλος, 1-0

Κωνσταντινίδης, 1-1

Μαρσελίνιο, 2-1

Γκόγκας, 2-2

Μπαξεβανίδης, 3-2

Καπίας, 3-3

Βασιλακάκης, 4-3

Αλεξάντροβιτς, 4-4

Νάκας, απόκρουση ο Βαλσαμάκης

Ναλμπάντης, δοκάρι

Ντάνι,άουτ

Σαββίδης, απόκρουση ο Λυμπερόπουλος

Βάλλας, 5-4

Γεωργιάδης, δοκάρι

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι (45′ Μαρσελίνιο), Ντάνι, Ονουάτσι (115′ Νάκας), Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (76′ Ράνος).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Μαχαιρούδης (59′ Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (72′ Γκόγκας), Κωνσταντινίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα