ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου).

Κριός

25/6: Τώρα εσύ τι να κάνεις; Να χαρείς που επιτέλους ισιώνει ο Κρόνος στον τομέα των Σχέσεων; Να σκιαχτείς με το ακριβές τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα; Άδικο δεν έχεις, είναι πολύ σκιαχτικό άλλη πραγματικότητα να υπάρχει τριγύρω σου και άλλα να σου φωνάζει το ένστικτό σου. Η αστρολόγος σου ωστόσο θέλει να σου θυμίσει

τι ναυάγιο ήταν η τελευταία φορά που ΔΕΝ ακολούθησες το ένστικτό σου.

26/6: Είσοδος του Ερμή στο Λέοντα – ο λόγος μας γίνεται φλογερός, ποιητικός, ερωτικός, και το ίδιο γίνεται κι ο τρόπος που φλερτάρεις και χαίρεσαι τη ζωή, Κριέ. Μη φοβάσαι να βάλεις πάθος και ρομαντισμό στα λόγια, θα το εισπράξεις με τόκο (πολύ και καταπληκτικό σεξ!).

28/6: …στα περί σεξ, θα βάλει κι η επιτέλους ορθόδρομη Αφροδίτη το χεράκι της, κι εμείς ελπίζουμε να έχετε πάρει τα επικοινωνιακά μαθήματα που τόσο καιρό ανάδρομη προσπάθησε να σας δώσει.

29-30/6: Αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα. Πάθος, εμμονή, ένταση, πείσμα. Είναι το διήμερο που όλα τα ζώδια, τους κάνει δεν τους κάνει, φοράνε το κοστουμάκι του Σκορπιού και προσπαθούν να βγάλουν κεντρί. Σε ποιόν τομέα; Για σας ειδικά, Οικογένεια/Σπίτι vs Καριέρα/Δημόσια Εικόνα. Βοήθειά σας.

Ταύρος

25/6: Με τον Κρόνο επιτέλους ορθόδρομο στο Ζυγό, είτε αποφεύγεις τα ψυχοφάρμακα στην καθημερινότητά σου, είτε τα έχεις πάρει ήδη κι αρχίζουν κι επενεργούν (όφελος το λες, σε κάθε περίπτωση). Το ακριβείας τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, την ίδια μέρα, προτείνει να κρατάς μικρό καλάθι σε ο,τιδήποτε αφορά οικονομικά πάρε δώσε με φίλους, ομάδες ή/και παρέες. Κοινώς, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος κέρασε εσένα; Χμ.

26/6: Είσοδος του Ερμή στο Λέοντα – η ενδοοικογενειακή επικοινωνία γίνεται πιο πομπώδης κι από τους διαλόγους στην πάλαι ποτέ έπαυλη του Γιάγκου Δράκου. Ευτυχώς συνοδεύεται από γενναιοδωρία και ευθυμία, γιατί αλλιώς δεν παλευόταν μες τον καύσωνα.

28/6: Η μαμά Αφροδίτη επιτέλους στα ίσια της στους Διδύμους, και τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά σου αναδύονται στην επιφάνεια για βαθιές ανάσες καθαρού οξυγόνου. Finally!

29-30/6: Αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, και καλείσαι να το παίξεις Σκορπιός (και μπορεί να γκρινιάζεις ότι τα role playing games είναι για ανεύθυνους Αέρινους, αλλά ξέρεις πώς και πόσο πολώνεσαι ενίοτε με τα παιδιά τα απέναντι). Λοιπόν, Ταυράκι; Ποιος είναι ο μαθητής και ποιος ο μέντορας εδώ πέρα;

Δίδυμοι

25/6: Είσαι εσύ παιδί για σπίτι; Να μια ερώτηση που εύκολα παίρνει τα γόνατά σου και τα κάνει ζελέ. Θα χρειαστεί ωστόσο να απαντήσεις – όταν ρωτάει ο Κρόνος, ορθόδρομος πλέον, από τον οίκο του Έρωτα, του φλερτ, της τύχης και της χαράς της ζωής, καλό θα είναι η απάντησή σου να είναι αυτό που λέμε «από καρδιάς». Δυσκολάκι για τα παιδιά του Ερμή, που όσο μυαλό έχουν, τόσο ΔΕΝ το έχουν με τα συναισθήματα.

26/6: Είσοδος του Ερμή στο Λέοντα. Ήσουν που ήσουν πολύ

Keywords
Τυχαία Θέματα