ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΡΙ, ΚΡΟΥΖ-ΧΟΛΜΣ

13:25 9/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Στην επιμέλεια του παιδιού ρίχνεται το βάρος της διαμάχης μεταξύ του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς. Την ώρα που οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ αναζητούν τρόπο διακανονισμού του διαζυγίου, στη δημοσιότητα έρχονται πληροφορίες που «τραυματίζουν» το προφίλ του 50χρονου ηθοποιού. 

Η διαμάχη των δυο σταρ του Χόλιγουντ εισήλθε στην δεύτερη εβδομάδα της, με κατηγορίες από την πλευρά της Χολμς ότι ο Κρουζ  μύησε την κόρη τους στην Εκκλησία της

Σαϊεντολογίας.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν την  33χρονη Χολμς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 50χρονο Κρουζ  σχετικά με τις επισκέψεις που θα έχει δικαίωμα ο ηθοποιός ώστε να βλέπει την κόρη. Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και το θέματα ιδιοκτησίας των περιουσιακών στοιχείων.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η Χολμς  επιδιώκει την αποκλειστική επιμέλεια της 6 ετών κόρη τους, Σούρι, που θέλει να την απομακρύνει από τον Κρουζ και από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, όπου ο  ηθοποιός  είναι βασικό μέλος.

Την ίδια στιγμή, στη δημοσιότητα βγαίνουν πληροφορίες από τη ζωή του γνωστού αστέρα του Χόλιγουντ, κάθε άλλο παρά κολακευτικές για αυτόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην μάνατζέρ του Ελέιν Μπέρλιν, υποστηρίζει ότι κυκλοφορούσε όλη μέρα στο σπίτι με ένα μικροσκοπικό g-string και τίποτε άλλο. «Του άρεσε πολύ να επιδεικνύει το σώμα του. Ήταν πολύ περήφανος για αυτό», δήλωσε η Μπέρλιν, η μάνατζερ στο σπίτι της οποίας έμενε επί χρόνια ο Τομ Κρουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα