ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΡΑΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ

Ενώ όλες οι εξετάσεις του Βασίλη Ράπανου απεδείχθησαν καλές, εν τούτοις είναι παρακινδυνευμένο να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.

Ο λόγος είναι ότι δύσκολα ο οργανισμός του θα μπορέσει να αντέξει τα εξαντλητικά ωράρια και τους ρυθμούς που απαιτεί, ειδικά αυτή την περίοδο, η θέση του «τσάρου» της οικονομίας. Αυτό του το επεσήμαναν ρητά οι θεράποντες ιατροί, οι οποίοι διέγνωσαν ότι άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει. Ο Βασ. Ράπανος γνωρίζει ότι το σώμα του μπορεί να τον προδώσει σε διαπραγματεύσεις 12 ίσως και 16 ωρών, συνεχείς συσκέψεις,

ταξίδια, καθημερινή διοίκηση. Ο ίδιος βέβαια είναι άνθρωπος με ανεπτυγμένο το αίσθημα του καθήκοντος και προβληματίζεται πολύ για το τι πρέπει να πράξει. Αρνητικοί για το ρίσκο που τυχόν θελήσει να αναλάβει είναι η οικογένειά του και στενοί φίλοι και συνεργάτες του. Γνώμη την οποίαν επίσης καλείται να συνυπολογίσει ο Βασ. Ράπανος. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά θεωρούν ότι τελικά το πιθανότερο είναι να μην δεχθεί την τιμή που του γίνεται καθώς γνωρίζοντας πλέον, από πρώτο, και ιατρικό, στόμα τα βιολογικά του όρια στην εξαντλητικά δουλειά, δεν θα ήθελε να μην μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντά του.

Η λίαν πιθανή πλέον άρνηση Ράπανου να ορκιστεί υπουργός Οικονομικών προσθέτει έναν ακόμη πονοκέφαλο στον, ασθενούντα επίσης, πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφού πρέπει να βρει τον πιο κατάλληλο για την πιο σημαντική θέση της κυβερνήσεώς του. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση νέου υπουργού καθώς, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Βασ. Ράπανος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Αντώνη Σαμαρά για την γνωμάτευση των ιατρών του.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΠΑΝΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα