Τελειώνει ο Σαββίδης τον Δώνη από τον ΠΑΟΚ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη αφού διαβλέπει ότι η αρνητική ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπορεί να αντιστραφεί διαφορετικά.

Το δίλημμα που αντιμετωπίζει πλέον ο ομογενής επενδυτής δεν είναι η παραμονή ή όχι του Δώνη αλλά το ποιος θα αντικαταστήσει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του Δικεφάλου. Θα είναι κάποιος υπηρεσιακός ή κάποια μόνιμη λύση

με την οποία θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν;

Ουδείς το γνωρίζει με ασφάλεια. Φήμες υπάρχουν πολλές (Γιοβάνοβιτς, Γ.Χ. Γεωργιάδης), ωστόσο μία τόσο σημαντική απόφαση δεν μπορεί να παρθεί ελαφρία την καρδία. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ συγκεκριμένο αγωνιστικό στόχο μπροστά του να διεκδικήσει (τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) και το όποιο ρίσκο θα πρέπει να περιοριστεί για να μην υπάρξουν επιπλέον αναταράξεις στο στρατόπεδο της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΠΑΟΚ αυτήν την εβδομάδα θα ανέβει το δικό του Γολγοθά προχωρώντας σε μία τόσο σημαντική αλλαγή λίγο πριν μπει ο Μάιος. Το καρπούζι και το μαχαίρι βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα