«ΘΕΡΜΟ» ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Πανεργατικό συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα στις 18.00 στο Σύνταγμα ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ, που εναντιώνονται στην ψήφιση των νέων μέτρων.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΟΠΥΥ.

Την ίδια ώρα στα Προπύλαια

θα πραγματοποιηθεί φοιτητικό Συλλαλητήριο,τα ο οποίο διοργανώνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Επίσης, σήμερα το πρωί εργαζόμενοι στο Συνδικάτο Μετάλλου πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως, ενώ στις 9:30 το πρωί συνταξιούχοι (ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΝΑΤ, ΤΑΕ) δίνουν ραντεβού στην πλατεία Κοτζιά. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τα γραφεία της Ε.Ε.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι από σήμερα και έως την Πέμπτη απεργούν οι μηχανικοί, ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικές.

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα υποδεχθούν αύριο τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ οι εργαζόμενοι, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 13:00.

Την ίδια ώρα συλλαλητήριο στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει για την Τρίτη παναττική τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι. Στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας, θα πραγματοποιήσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την γερμανική πρεσβεία έχουν προγραμματίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα