Τον Flash δείχνει η τροπολογία Κακλαμάνη

17:36 9/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Έχει όμως τη σημασία της η παρέμβαση του πρώην προέδρου της Βουλής που έρχεται λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον ΔΟΛ. «Ελπίζω ότι η Βουλή ομόφωνα θα δεχτεί αυτήν την τροπολογία, προκειμένου να υπάρξει και μια απάντηση σε όλους αυτούς τους σαλταδόρους των media -τους οποίους μπορείς να τους πεις είτε βαρόνους είτε οτιδήποτε- οι οποίοι τελικά

κάνουν αυτό που θέλουν. Και αυτό είναι και το πρόβλημα του ελληνικού Κοινοβουλίου. Το πρόβλημα είναι ότι ο λαός βλέπει ότι οι συγκροτηματάρχες, οι καναλάρχες και οι μεγαλοεκδότες κάνουν τελικά το δικό τους. Διότι πολλοί από εμάς περιμένουν ουρά να βγουν δύο δευτερόλεπτα για να δοξαστούν. Αυτό παρακαλώ, κύριε Υπουργέ», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης λίγο προτού ακούσει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να δηλώνει ότι κάνει αποδεκτή την τροπολογία.

Ειδικά για το ραδιοφωνικό σταθμό FLASH, ο κ. Κακλαμάνης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρόκειται για έναν σταθμό που «κάποιες στιγμές πηγαίνοντας από επιχειρηματία σε επιχειρηματία έχασε τη φυσιογνωμία και την αποστολή του. Τώρα τύποις ανήκει σε έναν εκ του διδύμου Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη, εκ των οποίων ο ένας είναι φυλακή. Ο φερόμενος ως αδειούχος, όπως ξέρετε, διώκεται και δεν βρίσκεται πουθενά. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν επί μήνες να λειτουργούν αυτό το Σταθμό που ουσιαστικά έχει εγκαταλειφθεί και δεν πληρώνονται. Εάν δεν συνέχιζαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ο Σταθμός θα είχε σιγήσει».

Με την ευκαιρία όμως της συζήτησης της τροπολογίας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε και κάτι ακόμη. Ό,τι «πρέπει να σταματήσει η αντισυνταγματική, κατά το Συμβούλιο της Επικρατείας, παράταση αυτών των προσωρινών αδειών, και να κριθούν με τις κανονικές διαδικασίες για το ποιος θα λειτουργεί στο σταθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα