Η Μυρτώ Αλικάκη ενσαρκώνει την Κατερίνα Γώγου

Ένα αφιέρωμα στην Κατερίνα Γωγού θα κάνει πρεμιέρα στη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage», την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, ημέρα που συμπληρώνονται χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης ηθοποιού και ποιήτριας.

Η Μυρτώ Αλικάκη θα ερμηνεύσει αυτοβιογραφικά αποσπάσματα από κείμενα της Κατερίνας και η Νάνα Μπινοπούλου με τον Κώστα Χαριτάτο θα ερμηνεύσουν τα μελοποιημένα ποιήματά της από την πολυσυλλεκτική παραγωγή «Πάνω κάτω η Πατησίων».

Πρόκειται για μια σκηνοθετημένη παράσταση, όπου οι θεατροποιημένοι μονόλογοι θα εναλλάσσονται στη σκηνή με τα τραγούδια και προβολές οπτικού και

οπτικοακουστικού υλικού (από slideshow γνωστού και ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, αποσπάσματα από παλιές και νεότερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε και φιλμ από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Κορδέλλα, τραβηγμένο από τον ίδιο στο σπίτι της Κατερίνας.

Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχει αναλάβει η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Κορδέλλας, ο τελευταίος σύντροφος της Κατερίνας Γώγου και παραγωγός του cd: «Πάνω κάτω η Πατησίων».

Ρυθμός Stage, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα από 7 Οκτωβρίου, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Τηλέφωνο: 210 9750060, www.rythmos-stage.gr.

Ώρα έναρξης: 21.00, Είσοδος: 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα