Λεβαδειακός – Πανθρακικός: 2-2 – Έβρεξε γκολ και κίτρινες στη Λιβαδειά!

Μια μεγάλη ανατροπή που έμεινε στην μέση, τέσσερα γκολ, εννιά κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό που έληξε 2-2 για την πρώτη αγωνιστική της Super League!

Ο Μάντζιος στο 84΄ βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-2 για τον Λεβαδειακό «χαλώντας» την μεγάλη ανατροπή του Πανθρακικού που μέσα σε δύο λεπτά είχε κάνει το 2-1 αλλά έπαιζε με 10 από το 73′.

Μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έκανε το 1-0 με το Γεωργίου στο 56΄ αλλά

ο Πανθρακικός έκανε μια ανατροπή- express ισοφαρίζοντας στο 57΄με τον Ιγκόρ και κάνοντας το 2-1 με τον Κάσες στο 60΄.

Ενώ ο Πανθρακικός ήταν κοντά στο να κάνει πρεμιέρα με ένα μεγάλο διπλό ο Ντιόγκο αποβλήθηκε στο 73΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Πίεση ο Λεβαδειακός και… άουτ Πανθρακικός

Πίεση από το πρώτο λεπτό ήταν το πλάνο του Λεβαδειακού με την άμυνα του Πανθρακικού να στέκεται στο ύψους της στο πρώτο ημίχρονο και τον Κουτσόπουλο με ψυχραιμία να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι στο 17΄χρειάστηκε να κάνουν μια αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Σαρακατσάνος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποχώρησε για να δώσει την θέση του στον Ζος.

Η καλύτερη φάση ήταν στο 22΄ με τρεις παίκτες να παλεύουν για την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή. Ο Ιωαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κουτσόπουλος απέκρουσε ασταθώς και ο Μαχαίρας έκανε το σουτ με τον Γεωργίου και άλλους δυο παίκτες του Πανθρακικού να μάχονται για την κατοχή της μπάλας κάτω από το τέρμα του Κουτσόπουλου.

Ο Λεβαδειακός είχε την συντριπτική κατοχή μπάλας και πίεζε ανά διαστήματα κυριαρχώντας στα αριστερά με τον Κάντζι και τον Μουλόπουλο να συνεργάζονται πολύ καλά και τον δεύτερο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Πανθρακικός μετά το πρώτο μισάωρο, στο οποίο ήταν αρκετά αδιάφορος βγήκε μπροστά και κυνήγησε ένα γκολ έχοντας τρία χαμένα σουτ. Πρώτος ο Κάσες στο 35΄, μετά ο Λαδάκης στο 37΄και έπειτα ο Μπαϊκαρά στο 39΄ βρήκαν κενό στην άμυνα της ομάδας του Τάκη Λεμονή αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

10 κάρτες και τέσσερα γκολ!

Όσα δεν είχε το πρώτο ημίχρονο τα είχε το δεύτερο. Ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 56΄ με τον Γεωργίου αλλά ο Πανθρακικός «ξύπνησε» από το γκολ και η απάντηση ήταν διπλή και… τρίλεπτη. Στο 57΄ ο Ίγκορ έκανε το 1-1 και στο 60 ΄ο Κάσες έφερε την ομάδα της Κομοτηνής μπροστά με 2-1.

Το ματς άνοιξε αρκετά με τον Λεβαδειακό να ψάχνει μια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο 73΄ ο Ντιόγκο για ένα μαρκάρισμα στον Μαχαίρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Πανθρακικός παρόλο που προσπάθησε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο 85΄ με ένα πολύ ωραίο σουτ ο Μάντζιος έκανε το 2-2 για τον Λεβαδειακό ενώ στο 81′ είχε χαθεί και μια καλή ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν αριθμητικό μειονέκτημα αλλά κυνηγούσαν κάθε μπαλιά και προσπαθούσαν να βγάλουν κάποιες κόντρα επιθέσεις μέχρι το τέλος του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα