Μιχελάκης: «Όχι σε νέα μέτρα, ναι στον ανασχηματισμό»

Ο βουλευτής της Ν.Δ, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα ψηφιστούν στη βουλή νέες περικοπές ή νέοι φόροι και δηλώνει υπέρ του ανασχηματισμού. Συγκεκριμένα αναφέρει στο ΒΗΜΑ FM: «Νέα μέτρα, δηλαδή νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ή νέοι φόροι, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν», υπογραμμίζοντας

ότι αυτό δεν είναι μόνο δική του εκτίμηση, αλλά κάτι που το είπε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. «Δεν το λέω μόνο εγώ, το έχουν πει οι καθ’ ύλη αρμόδιοι υπουργοί. Πάνω από όλα το έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είπε ότι νέα μέτρα αυτής της μορφής δεν θα υπάρξουν. Και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κυβέρνηση που θα τα φέρει και Βουλή που θα τα ψηφίσει».

Ο κ. Μιχελάκης λέει «όχι» στα νέα μέτρα, αλλά δηλώνει θετικός στον ανασχηματισμό τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχουν τομείς που θα έπρεπε να γίνουν αλλαγές. «Έχω ξαναπεί ότι πολλοί υπουργοί, για να μην είμαι άδικος, δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς Σαμαρά. Πιστεύω ότι υπάρχουν τομείς που θα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό, όμως, είναι θέμα του πρωθυπουργού, που σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα αποφασίσει σχετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα