Όταν η Βίκυ έτρωγε τα λεφτά του Άκη


Σε συνέντευξη της στην Καθημερινή η Βίκυ Σταμάτη, φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι είναι εξιλαστήριο θύμα και ζητά μεταξύ άλλων ερευνά για το πως ζούσαν οι σύζυγοι και άλλων πολιτικών – ακόμα και πρωθυπουργών.
Η κ. Σταμάτη παραδέχεται – για πρώτη φορά – πως έκανε δαπάνες με τα χρήματα του συζύγου της, αλλά για να καλύψει τα νώτα της αναρωτιέται εάν αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

Δύο είναι οι φράσεις κλειδιά που χρησιμοποιεί:
1. «Ο κόσμος γνωρίζει τις αγορές από επιλεκτικές διαρροές, αλλά δεν γνωρίζει την εμπλοκή μου, γνωρίζει ότι ξόδευα χρήματα για κουρτίνες,

για έπιπλα, για παιδικά ρούχα και άλλα, δηλαδή, ότι διήγα άνετο και πολυτελή βίο».
2. «Ας υποθέσουμε όμως, ότι αποδέχομαι εν μέρει ότι κατά τη διάρκεια του γάμου μου ζούσα άνετα, καλυπτόμενη από τα εισοδήματα και τις παροχές του συζύγου μου. Αυτό όμως είναι ποινικό αδίκημα;»
Όπως υποστηρίζει δεν άσκησε ποτέ δημόσιο λειτούργημα, δεν υπέγραψα ποτέ υπουργικές αποφάσεις και δεν ήταν ποτέ μέλος του ΚΥΣΕΑ.
«Ήμουν μια μέση Ελληνίδα που παντρεύτηκε έναν υπουργό» λέει και προσθέτει «έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στον Θεό. Η δοκιμασία μου αυτή, η κόλαση που βιώνω τώρα, με έχει οδηγήσει σε μονοπάτια αυτοσυνειδησίας, σκέφτομαι πολλά», σημειώνει.
Ως προς το επισκεπτήριο υποστηρίζει ότι δεν δέχεται κανέναν και αντιμετωπίζει μόνη της την καταθλιπτική επιδρομή της μοίρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα